Beoordelingen van onze klanten

Johanna Uit Hoofddorp

« Verzorgd »

Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 10/06/2024 tot 12/06/2024, Op kampeerplaats Zonder kinderen

Gepubliceerd op 13/06/2024

7 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties

Ralph Uit Rotterdam

« Wij komen hier al jaren en verblijven er altijd met veel plezier. Personeel vriendelijk en park voorzien van alle gemakken. »

6 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 01/05/2024 tot 02/05/2024, Op kampeerplaats Met kinderen

Gepubliceerd op 13/05/2024

10 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties

Reactie van het dorp

Good morning, Thank you for your comment and your rating of 10/10. We are delighted to see that you had a great stay. We work day after dayin order that your holidays are perfect, we are "artisans of happiness". We look forward to welcoming you back to our Yelloh! Village Lous Seurrots. Marine Responsable Hébergement

Travis Uit Zwaag

« Geweldige locatie en zeer mooi park »

3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 04/05/2024 tot 07/05/2024, In huuraccommodatie Met kinderen

Gepubliceerd op 08/05/2024

9 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties

Stefaan Uit Oudenburg

« Fijne ontvangst bij de receptie. Goede accomodaties en top services. »

4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 25/03/2024 tot 31/03/2024, Op kampeerplaats Met kinderen

Gepubliceerd op 02/04/2024

9 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties

Antonia Uit Westervoort

« Mooie camping met voldoende faciliteiten. Prachtig sanitair. Super zwembad. Geweldige ligging op loopafstand van de oceaan. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. »

2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 12/09/2023 tot 19/09/2023, Op kampeerplaats Zonder kinderen

Gepubliceerd op 30/09/2023

9 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties

Jacqueline Uit Vielle-saint-girons

« Geweldig »

3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 15/09/2023 tot 16/09/2023, In huuraccommodatie Met kinderen

Gepubliceerd op 17/09/2023

10 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties

Reactie van het dorp

Bonjour, Merci pour votre commentaire et votre note de 10/10. Nous sommes ravis de voir que vous avez passé un excellent séjour. Nous travaillons jour après jour pour que vos vacances soient parfaites, nous sommes des "artisans du bonheur". Au plaisir de vous accueillir à nouveau dans notre Yelloh! Village Lous Seurrots. Thomas, le réalisateur.

Linda Uit Heiloo

« Prima verblijf en prima faciliteiten. Vriendelijk personeel. Wij verbleven in een safari tent lodge, ruim opgezet en een ruim en compleet verblijf. Het zwembad vonden wij klein in verhouding tot het aantal gasten, zeker niet vies maar ook niet super hygienisch, het restaurant daarentegen had een goede keuken. Pizzas ook lekker. De lokale supermarkt was prima maar niet heel uitgebreid en prijzig. Verder denk ik dat deze locatie echt prima is voor gezinnen die van het camping leven genieten »

Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 23/08/2023 tot 30/08/2023, In huuraccommodatie Met kinderen

Gepubliceerd op 10/09/2023

8 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties

Esmeralda Uit Moardnecht

« Mooie camping voor ons als tourcaravan, de leuke faciliteiten, inderdaad erg dichtbij de kust. Sanitair is qua vormgeving en design de 5 sterren waard, qua onderhoud en "grote" schoonmaak kan hier nog wel wat aan bijgeschaafd worden. Dagelijks wordt dit wel netjes onderhouden maar bijv veel spinnenrag en smerige gootjes. Door de vele mobile homes miste het voor ons het "kampeergevoel" een beetje. »

Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/09/2023 tot 04/09/2023, Op kampeerplaats Zonder kinderen

Gepubliceerd op 05/09/2023

8 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties

Martijn Uit Zevenbergen

« Over het algemeen een keurige camping met her en der verbeterpunten. De ligging is voor strandliefhebbers perfect. Ook de nabijheid van een dorp met horeca is een grote plus. »

2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 08/08/2023 tot 22/08/2023, Op kampeerplaats Met kinderen

Gepubliceerd op 02/09/2023

8 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties

Roy Uit Maastricht

« Fijne camping met genoeg faciliteiten. Ligt aan een leuk plaatsje met daaraan direct het strand. »

3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 13/08/2023 tot 26/08/2023, In huuraccommodatie Met kinderen

Gepubliceerd op 27/08/2023

9 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties